Hämtat köksinredning + badkar + ritat kök?

Hmm, vilken rubrik?!?!

Vi har iallafall varit och hämtat en köksinredning som har agerat visningskök. Vi ska dock ej använda det som kök utan det kommer att  fungera som inredning i vår nya tvättstuga, som inte finns mer än på ritning än.. Vi mår lite dåligt över att använda ett fint kök med massiva träluckor där, men det föll oss inte riktigt i smaken för att  ha i köket..  Dock kommer fläktkåpan att passa alldeles utmärkt i det nya köket +  att jag (Oskar) har lite planer för en 2-plattors gasol, 2-plattors glashäll samt en granitskiva som hör till ön.. Dessa planer ligger dock efter den planerade utbyggnaden... Alltså lååååångt fram i tiden..:-)

Sen var det ju badkaret, kunde vi inte heller låta bli då det passade perfekt i våra planer, stod i utställningen och var som köket, till ett "Går ej att tacka nej till-pris"!

Ett stort tack till Olov och Joakim som räddade oss genom att hjälpa till med att bära inköpen på plats uppe i ladan, och tack för att vi får förvara dem där!

Möjligt att det publiceras några bilder på våra första inköp till utbyggnaden! Får se vad vi kan göra..

Vi har även fått hjälp av Mats att få till en grund till köksinredning som vi kan arbeta vidare med.. dessa ändrade vi dock i bilen på vägen hem, svårt när man inte vet vad man vill ha eller behöver..

Ni får ha lite överseende med våra bilder då de ej är scannade utan fotograferade!
den tredja bilden är luckorna jag vill ha :) (Jessika)


       

NorBo tipsar:
OBS!! Tänk på att man behöver en stor släpvagn för att hämta även sånt som ser smått ut!!:-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0